2013-06-17 08:53:04
Φωτογραφία για Το Δίκτυο 50 για την ΕΡΤ και την ΕΡΤ3
Από το Γραφείο Τύπου

Το ΔΙΚΤΥΟ 50 , σέβεται και στηρίζει ολόθερμα το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ και στην ΕΡΤ 3 ειδικότερα .

Η ανάπτυξη των θέσεων μας και η παρουσίαση του αγώνα μας για την αποτροπή της εγκατάστασης του γιγάντιου ΣΜΑ στην Ευκαρπία , η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα από χτες , θα γίνει στις επόμενες μέρες , αφού εξασφαλιστεί πως θα ενδυναμώσει την προσπάθεια δημοσιογράφων , εργαζόμενων και του λαού της πόλης για ολόπλευρη , ανοιχτή και ουσιαστική ενημέρωση .

Η κινητοποίησή μας να εξασφαλίσουμε μια ανοιχτή, καθαρή και άξια να ζεις πόλη , θα εντείνεται μέρα τη μέρα. Ενάντια στα σχέδια για την καύση , την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα με το στήσιμο ενός άχρηστου και καταστροφικού έργου , ταφόπλακα στην περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά ορθή διαχείριση των απορριμμάτων .

Η σωστή κι έντιμη Ενημέρωση και στη Διαχείριση και συνολικά είναι κοινός μας στόχος και γι’ αυτό είμαστε στη διάθεση των ελεύθερων αγωνιζόμενων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ 3 με σκοπό να ενημερωθεί πλέρια ο κάτοικος της Θεσσαλονίκης για τα σχέδια που απεργάζονται ντόπιοι και ξένοι εργολάβοι , εχθροί της ανακύκλωσης και οπαδοί της καύσης .

ΔΙΚΤΥΟ 50 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ