2012-04-05 17:16:28
Φωτογραφία για Crash : «Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική»
Τεύχος – αποκάλυψη το CRASH του Γιώργου Τράγκα που κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 ΑπριλίουΈνα τεύχος γεμάτο αποκαλύψεις είναι αυτό του περιοδικού CRASH του Γιώργου Τράγκα που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 6 Απριλίου.Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει μέσα από ντοκουμέντα και τη δημοσιογραφική του έρευνα πώς η Τράπεζα της Ελλάδας … δεν είναι ελληνική. Ενώ δίνει απαντήσεις στο ερώτημα κατά πόσο ο χρυσός του κράτους ανήκει στους Έλληνες και ποιες και τι είδους λεηλασίες έγιναν στα ταμεία της Τράπεζας.Στο φως επίσης έρχονται και στοιχεία για το ρόλο του Οίκου Ρότσιλντ και τους μετόχους … φαντάσματα.Επίσης, το Crash της Παρασκευής φιλοξενεί συνέντευξη-σοκ από … άνθρωποι της Stratfor, της αποκαλούμενης ιδιωτικής CIA, που δηλώνει στο περιοδικό «φύγετε από την Ευρώπη για να σωθείτε»!

Τέλος, ένα από τα αποκλειστικά θέματα που θα προκαλέσουν αίσθηση είναι και το απόρρητο ημερολόγιο του Κοντοπυράκη…που φέρνει στο φως το περιοδικό, παρουσιάζοντας τις 2 εβδομάδες που άλλαξαν την μοίρα της Ελλάδας και μας καταδίκασαν.

Και φυσικά … δωρεάν DVD – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ παραγωγής του CRASH που πρέπει να δουν και να κρατήσουν όλοι οι Έλληνες:

«Η σαπουνόπερα της μεταπολίτευσης»

Οι μεγάλες προσδοκίες και οι διαψεύσεις μέσα από προεκλογικά σποτ και βίντεο (από το ’74 μέχρι σήμερα), για… γέλια και για κλάματα.

 Πηγή:parapolitika.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ