2012-04-05 16:25:07
Φωτογραφία για Κοινή εκδήλωση από τις Sieben και Microsoft
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2/4/12 η εκδήλωση «Saint Joseph: Παράδοση 156 χρόνων - Νέες Παιδαγωγικές και Τεχνολογικές Προκλήσεις», την οποία συνδιοργάνωσαν η Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph», η Microsoft Ελλάς και η SiEBEN-InEdu στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Σεβ. Sœur Dorothy, Γενική Ηγουμένη του Τάγματος των Αδελφών του Αγίου Ιωσήφ της Εμφανίσεως. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε με ομιλία της η Σεβ. Sœur Espérance, Γενική Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph».

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο κ. Συμεών Ρετάλης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος μίλησε για «τον ρόλο του διδάσκοντος ως ενορχηστρωτή ελκυστικών τεχνολογικά υποστηριζόμενων μαθησιακών δραστηριοτήτων».

Εκ μέρους της Microsoft ο κ. Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας παρουσίασε το θέμα «Εκπαίδευση του 2020 - Ποιες είναι οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση και την τεχνολογία».


Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Δημήτριος Ν. Χαραλαμπίδης (Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph»), ο οποίος παρουσίασε το έργο που έχει υλοποιηθεί στην Σχολή για τον εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών υποδομών & υπηρεσιών σε επίπεδο διδασκαλίας διοίκησης και διαχείρισης.

Τέλος, ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Γενικός Διευθυντής της SiEBEN – InEdu, μίλησε για την «τεχνολογία στην εκπαίδευση του μέλλοντος και τις καινοτόμες εκπαιδευτικές υπηρεσίες», τις οποίες προσφέρει η InEdu (θυγατρική εταιρεία της SiEBEN).

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ