2013-06-14 19:30:06
Φωτογραφία για Η Ford Γιορτάζει 21 Χρόνια σαν Επίσημος Χορηγός του UEFA Champions League. Το Νέο Kuga Πρωταγωνιστεί στο Champions Festival στο Λονδίνο
Η Ford Ευρώπης γιορτάζει 21 χρόνια σαν επίσημος χορηγός του Champions League ενώ το νέο Ford Kuga πρωταγωνιστεί στο UEFA Champions Festival, μία γιορτή ποδοσφαίρου στο Olympic ParkGuest driver’ ο Ken Block δίνει σόου για τους φιλάθλους σήμερα στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχε ποτέ η Ford στο Champions Festival, το νέο Fiesta ST συμμετέχει στην εμπειρία Discover FordFC Bayern Munich και BV Borussia Dortmund διαγωνίζονται στον αυριανό τελικό στο Στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, και οι δύο ομάδες έχουν νικήσει σε προηγούμενες διοργανώσεις του Champions League

Η Ford Ευρώπης γιορτάζει 21 χρόνια σαν επίσημος, ιδρυτικός χορηγός του Champions League με τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παρουσία στην τετραήμερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το UEFA Champions Festival. Πρωταγωνιστές το νέο Ford Kuga, το νέο Ford Fiesta ST, αλλά και ένας εξέχων προσκεκλημένος, ο οδηγός Ken Block.

Το νέο Kuga έδωσε ηχηρό παρόν στην πορεία προς τον τελικό του Champions League μέσα από διαφημίσεις στα γήπεδα κατά τις ημέρες των αγώνων σε όλη την Ευρώπη αλλά και πρωτοστατώντας στο διαγωνισμό της Ford ‘Drive to Wembley’.


Το ‘Drive to Wembley’ χάρισε πολλά εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, με 360 τυχερούς νικητές από 27 χώρες από όλη την Ευρώπη στον αυριανό αγώνα μεταξύ των γιγάντων του Γερμανικού ποδοσφαίρου FC Bayern Munich και BV Borussia Dortmund.

Οι επισκέπτες του Champions Festival, που πραγματοποιείται στο Olympic Park στο Stratford του Λονδίνου μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Kuga Smart Utility Vehicle δίπλα σε επαγγελματίες οδηγούς με test drives που αναδεικνύουν τις προηγμένες τεχνολογίες Ford.

Το νέο Ford Fiesta ST θα εμφανιστεί επίσης σε διάφορα ψυχαγωγικά σόου με τον διάσημο οδηγό Ken Block να εκτελεί τέσσερες μοναδικές επιδείξεις των οδηγικών ικανοτήτων του σήμερα.

«Είναι η μεγαλύτερη παρουσία που είχαμε ποτέ στο Champions Festival και συνοδεύεται από μία προσφορά ρεκόρ εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, marketing, sales & service, Ford Ευρώπης. «Όπως ο Τελικός του Champions League προβάλλει την αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Champions Festival θα παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες των χαρισματικών μοντέλων Ford».

Το Νέο Ford Kuga προσφέρει την πρώτη στην κατηγορία λειτουργία hands-free για το άνοιγμα της πίσω πόρτας, σύστημα SYNC με κλήση ΄Εκτακτης Ανάγκης της Ford, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά χάρη στο ευφυές σύστημα AWD και κορυφαία απόδοση καυσίμου. Το νέο Fiesta ST, που λανσαρίστηκε φέτος, χρησιμοποιεί κινητήρα 1.6 EcoBoost 182PS που το κάνει το ταχύτερο Fiesta παραγωγής όλων των εποχών, ενώ τα αναβαθμισμένα συστήματα Torque Vectoring Control και 3-mode Electronic Stability Control το καθιστούν απόλυτα δυναμικό.

Η Ford είναι ιδρυτικός χορηγός του Champions League, το οποίο υποστηρίζει από την πρώτη του σεζόν 1992-1993. Οι 20 τελικοί του Champions League μέχρι σήμερα έχουν αναδείξει 13 διαφορετικές νικήτριες ομάδες από επτά διαφορετικές χώρες, ενώ πάνω από 1,3 εκατομμύρια φίλαθλοι έχουν παρευρεθεί στα γήπεδα διεξαγωγής τους.

Σαν επίσημος προμηθευτής οχημάτων, η Ford παρείχε περισσότερα από 900 οχήματα για επίσημη χρήση τη φετινή σεζόν του Champions League.
[FORD]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ