2013-06-14 11:57:03
Φωτογραφία για Α. Τσίπρας από το Βόλο
«Την Τρίτη δεν έσβησε το σήμα της ΕΡΤ, έσβησε η προοπτική της τρικομματικής κυβέρνησης» τόνισε ο Α. Τσίπρας μιλώντας χθες βράδυ σε ανοιχτή εκδήλωση στο πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτου στο Βόλο.

«Δεν είμαστε στην εποχή που κάποιοι μπορούσαν να κόβουν την εικόνα. Είναι εκατοντάδες τα sites που μεταδίδουν την εικόνα της ΕΡΤ. Έβαλαν τον “συνταγματάρχη” Στουρνάρα να στείλει επιστολή σε όλους τους σταθμούς απειλώντας ότι αν δεν διακόψουν την εκπομπή, θα κλείσουν. Άραγε από ποια σκοτεινή εποχή είναι βγαλμένες αυτές οι αποφάσεις; Θα προτείναμε στον κ. Στουρνάρα να στείλει αυτήν την επιστολή και στην ΕΒU» συνέχισε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι «αυτές είναι πρακτικές που γιγαντώνουν τη φωτιά της αντίδρασης. Μετά από αυτό δεν υπάρχει site που να μην ζητάει να αναμεταδώσει το σήμα της ΕΡΤ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσει πολλαπλάσια τηλεθέαση από αυτήν των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης. Δεν βρισκόμαστε στο 1967, να το καταλάβει αυτό ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Σαμαράς».

Μιλώντας νωρίτερα στους εργαζομένους της ΕΡΑ Βόλου ο κ. Τσίπρας μίλησε για «παγίδα» που έστησε η κυβέρνηση αλλά τελικά είναι αυτή που έπεσε μέσα.
rthess.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ