2013-06-14 06:35:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανέπτυξε ταχύτητα... και τα πήρε όλα σβάρνα - Σοβαρό τροχαίο στη Σολωμού - Δείτε video
Παρολίγον τραγικό δυστύχημα, στη διασταύρωση των οδών Σολωμού και Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, μισή περίπου ώρα πριν από τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, οδηγός Ι.Χ. που εκινείτο επί της οδού Σολωμού, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την διασταύρωση με την Βορείου Ηπείρου, δίχως να σταματήσει στο STOP και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα, τα οποία και σταμάτησαν την τρελή κούρσα του.

Ανάστατοι οι κάτοικοι και οι περίοικοι βγήκαν στο δρόμο, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Είναι θαύμα το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε νεκρό, αφού ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν διέρχετο κάποιο άλλο όχημα, επί της οδού Βορείου Ηπείρου. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, σε περίπτωση που το "τρελό" όχημα, διασταυρωνόταν με μηχανάκι, θα είχαμε σίγουρα νεκρό επί τόπου!

Ο οδηγός του οχήματος είναι πολύ πιθανό να μην είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει χρήση αλκοόλ.


Μάλιστα άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, περιέγραψαν στους αστυνομικούς, ότι προηγουμένως το συγκεκριμένο όχημα, ανέβαινε αντίθετα την Ελευθερίου Βενιζέλου και έστριψε προς την Σολωμού, ενώ στην πορεία πιθανόν να προσέκρουσε και σε άλλα οχήματα.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για συχνά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο και ζητούν από τους υπευθύνους την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη και σε πρώτη φάση την τοποθέτηση μεγαλύτερου και ευκρινέστερου σήματος STOP, στην φονική διασταύρωση.

Πηγή: dete
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Ναούτικο ο Φιγκερόα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Ναούτικο ο Φιγκερόα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ