2013-06-14 03:10:05
Φωτογραφία για «Άμεση ανάκληση της απόφασης κλεισίματος της ΕΡΤ»
Να ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ ζητά η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς. Όπως αναφέρει πάντως η ανακοίνωση είναι επιθυμητή η αναμόρφωση της ΕΡΤ με κριτήρια αξιοκρατικά, δημοκρατικά.

Η ανακοίνωση:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα 13 Ιουνίου, συζήτησε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με επίκεντρο την κατάργηση της ΕΡΤ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ενέργεια αυταρχική, αντιδημοκρατική, που τελικά δεν επιτυγχάνει τον σκοπό της, που είναι η αναμόρφωση και η αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Η όποια μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμός στον Δημόσιο Τομέα δεν μπορεί να συντελεστεί με μορφές του τύπου που επέλεξε η κυβερνητική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας για την ΕΡΤ.

Ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης κλεισίματος της ΕΡΤ.

Επί πλέον να γίνει σαφές ότι θα επιδιώξουμε-με ανοιχτή πλέον την ΕΡΤ-την όποια αναμόρφωση της, με κριτήρια αξιοκρατικά, δημοκρατικά που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ενημέρωσης και της δημιουργικής ψυχαγωγίας του Έλληνα πολίτη. Ο αυταρχισμός δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος δρόμος για μεταρρυθμίσεις.

Η Κυβέρνηση είναι τρικομματική και πρέπει να επαναβεβαιώσει τον τρικομματικό της χαρακτήρα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τρόπου λειτουργίας της.

Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ