2013-06-13 17:37:05
Φωτογραφία για Μια διαφορετική προσέγγιση των γεγονότων...
Έχω την αίσθηση ότι ζούμε σε μία κοινωνία με ένα πολίτευμα που ακροβατεί στα όρια της δημοκρατίας και των αυταρχικών καθεστώτων, βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση.

Η προσπάθεια να διχαστεί ο ελληνικός λαός οδεύει προς ολοκλήρωση.

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το «πρόβλημα» που έχει προκύψει, της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, θα διαπιστώσει την ένταση, την αγανάκτηση, την απόγνωση και την σύγχυση που μας διακατέχει.

Αυτό που μας έχουνε καλά μάθει να κάνουμε είναι να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο, δεν κοιτάμε καθόλου να κάνουμε αυτοκριτική, να βελτιωθούμε, να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του. Νομίζουμε ότι όλα τα κάνουμε σωστά και ότι τα ξέρουμε όλα. Οι 300 «εκλεκτοί» που εμείς ψηφίσαμε αποτυπώνουν τη σημερινή κοινωνία, (άλλωστε και αυτοί είναι μέρος της κοινωνίας) η οποία δεν έχει πρότυπα δεν έχει στόχους δεν έχει όραμα.

Πραγματικά ντρέπομαι για την βουλή των Ελλήνων. Αναρωτιέμαι εάν αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν σε κάποια κοινωνία των θηλαστικών να σταθούν πρότυπα Αναρωτιέμαι ποια είναι τα πρότυπα μας; Αναρωτιέμαι ποια είναι η παιδία μας; Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πολιτισμός μας;

Με λυπεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε την ουσία του προβλήματος και κρίνουμε επιφανειακά μια ομολογουμένως προβληματική ΕΡΤ που όλοι θα ήθελαν να αλλάξει ριζικά… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iOS 7 Theme: Cydia theme free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iOS 7 Theme: Cydia theme free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ