2013-06-13 12:12:07
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΒΕΡΔΟΥ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Τη στιγμή, όπου άπαντες περιμένουν την τελική απόφαση του Γιοάν Βερδού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ολυμπιακός προβάλλεται ως ένα από τα πρώτα φαβορί για την απόκτηση του αρχηγού της Εσπανιόλ, εφόσον ο παίκτης επιλέξει το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το "katimagiko.gr" από τον Ολυμπιακό αγωνιούν για την τελική απόφαση του 31χρονου μεσοεπιθετικού, που αποχωρεί από την Εσπανιόλ, την ώρα που στο μυαλό του Βερδού αμφιταλεύονται ακόμα οι επιλογές Ισπανία ή εξωτερικό.

Από την ισπανική αγορά εκτός από τις Μπέτις, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ υπάρχουν ακόμα και οι Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στην λίστα τους τον έχουν ακόμα πέραν του Ολυμπιακού ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ρωσία. Ο Ισπανός χαφ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και τις τελευταίες ώρες ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Αναφορικά με τα φαβορί από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός παραμένει ένα εξ αυτών και μάλιστα εξακολουθεί να είναι πολύ ψηλά. Σχετικά με την ισπανική αγορά οι Μπέτις, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ εξακολουθούν να... παίζουν πολύ δυνατά για τον Γιοάν Βερδού που έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά περιζήτητος σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και έχοντας δεχθεί αρκετά καλές προσφορές.


«Αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό είναι να φύγει από την Εσπανιόλ ενώ εφόσον επιλέξει εξωτερικό ο Ολυμπιακός έχει σαφείς ελπίδες να τον αποκτήσει. Είναι μία από τις ομάδες που είναι αρκετά ψηλά στην λίστα των προτιμήσεών του», αναφέρουν ισπανικές πηγές για τον μέλλον του παίκτη.

Κάποιοι πάντως δεν απέκλειαν ακόμα και παραμονή του στην Εσπανιόλ μόνο που «συγκεντρώνει πια πολύ λίγες πιθανότητες».

Οι Ισπανοί πάντως εμφανίζονταν τόσο σίγουροι για την αποχώρησή του, που υποστήριζαν πως το ταξίδι του προέδρου της Εσπανιόλ στην Βραζιλία είναι για να βρει τον αντί-Βερδού. Όλα λοιπόν φαίνεται πως θα κριθούν σήμερα, εκτός και εάν ο Βερδού επιλέξει να μην ανακοινώσει την επόμενή του ομάδα, της οποίας την φανέλα θα φοράει τη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ