2013-06-13 10:39:30
Φωτογραφία για Μπεργκ, Φάλκενμπεργκ και με... υπέρβαση
Την απόκτηση των Μπεργκ και Φάλκενμπεργκ πάση θυσία έχει ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Αναστασίου, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει η οικονομική υπέρβαση για τους δύο παίκτες.

Δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Τριφυλλιού, αμφότερες θεωρήθηκαν «κλεισμένες» το προηγούμενο διάστημα, στη συνέχεια όμως έδειχναν να κολλάνε, είναι αυτές του Σουηδού στράκερ και του Ολλανδού μέσου. Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί απαραίτητο κομμάτι για να φτιαχτεί ο νέος Παναθηναϊκός τους δύο ποδοσφαιριστές και γι' αυτό τον λόγο επιθυμεί διακαώς την απόκτησή τους.

Σε ό,τι αφορά τον Μπεργκ την τελευταία στιγμή έβαλε εμπόδιο το Αμβούργο που φαίνεται ότι αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Άλκμααρ για τον Φάλκενμπεργκ κι ενώ οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει προσφορά 100.000 ευρώ συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό ωστόσο που αποφάσισαν οι Αναστασίου, Νταμπίζας και για το οποίο είναι ενήμερος και ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι σύμφωνα με τη «Sportday» ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα πρέπει να αποκτηθούν ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει οικονομική υπέρβαση. Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα δεν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση του Μπεργκ, πιθανώς να διατεθεί ένα ποσό που θα φτάνει στις 150.000 ευρώ, ενώ ίσως ανέβει η προσφορά και για τον Φάλκενμπεργκ.
gazzetta
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ω, της παραφροσύνης…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ω, της παραφροσύνης…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ