2013-06-12 22:10:04
Φωτογραφία για Samsung: Ανακοίνωσε το Galaxy S4 Zoom
H Samsung ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά μια ακόμα έκδοση της ναυαρχίδας της εταιρίας, Galaxy S4. Αυτή η έκδοση όμως δεν είναι.. όποια και όποια, μια και πρόκειται για το Galaxy S4 Zoom, την φωτογραφική έκδοση του μοντέλου. Καινοτομία του Zoom; Μα φυσικά το 10Χ οπτικό ζοομ που φοράει, προσαρμοσμένο σε αισθητήρα 16MP! Ο φακός θα είναι 35 mm εύρος εστιακού μήκους, αντίστοιχο 24-240mm. Το ISO θα κυμαίνεται μεταξύ 100 και 3200, ενώ ο φακός θα έχει μέγεθος ανοίγματος f μεταξύ 3.1-6.3. Πάμε λοιπόν να δούμε και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού μοντέλου.

Το Zoom έρχεται με Jelly Bean 4.2.2, αισθητήρα 16Mp και οπτικό ζοομ 10Χ, κάτι που γίνεται πρώτη φορά σε smartphone. H οθόνη είναι μια 4.3 ιντσών qHD ανάλυσης 960x540, 1.5GHz διπύρηνος επεξεργαστής (πιθανόν να δούμε και άλλοες εκδόσεις επεξεργαστή), 1.5GB RAM, 8GB εσωτερικού χώρου (5GB διαθέσιμα στον χρήστη) επεκτάσιμου με κάρτα microSD έως και 64 GB και 1.9MP εμπρόσθια κάμερα
. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται πρακτικά για μια φωτογραφική έκδοση περισσότερο του S4 Mini και λιγότερο του «μεγάλου αδελφού» S4. Στον τομέα της συνδεσμικότητας θα υποστηρίζει LTE, ενώ θα διαθέτει φυσικά WiFi, Bluetooth 4.0 και NFC. Όσον αφορά τις διαστάσεις του θα έχει βάρος 208 γραμμάρια και πάχος 15.4 χιλιοστά. Η μπαταρία του θα είναι στα 2,330mAh.

Φυσικά η Samsung έχει προσθέσει και άλλα καλούδια στον φωτογραφικό φακό. Έτσι θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και φλας Xenon, ενώ το δαχτυλίδι- προστατευτικό της κάμερας, με το γύρισμα του, θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει share τις φωτογραφίες του ακόμα και κατά την διάρκεια μιας κλήσης, η να επιλεγεί κάποια άλλη φωτογραφική εφαρμογή. Επίσης θα συνοδεύεται και με άλλες εφαρμογές, όπως την Photo Suggest όπου θα προτείνονται φωτογραφίες από άλλους χρήστες ανάλογα την τοποθεσία που βρισκόμαστε, ή η λειτουργία Smart Mode auto settings.

Τιμή η ημερομηνία διάθεσης δεν έχουν αναφερθεί ακόμα, αν και σύμφωνα με ρωσικό site που δημοσίευσε και ένα εκτενές review ανάφεραν σαν πιθανή περίοδο κυκλοφορίας τον Ιούλιο στην τιμή των 618 δολαρίων. Σε συνδυασμό με την επικείμενη κυκλοφορία του Nokia EOS, αναμένεται ένα ιδιαίτερα «φωτογραφικό» καλοκαίρι.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ