2013-06-12 11:34:01
Φωτογραφία για ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ... ΤΑ ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΛΑ!
Η φετινή περίοδος ήταν μία αρκετά παραγωγική για την ακαδημία του Ολυμπιακού, όσον αφορά τις επιτυχίες των πιτσιρικάδων και τις κούπες που μάζεψαν!

Από τα δύο βασικά τμήματα των ερυθρόλευκων, Νέοι και Έφηβοι έφεραν σημαντικές επιτυχίες στο Λιμάνι. Οι μεν Νέοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Superleague K20, ενώ παράλληλα έφτασαν μέχρι τους «8» του NextGen Series πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις και αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια από τους Ευρωπαίους, οι δε Έφηβοι έφτασαν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague K17 αλλά ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ, αλλά λίγες ημέρες αργότερα τερμάτισαν πρώτοι σε τουρνουά που έλαβαν μέρος στη Γερμανία και κατέκτησαν την κούπα.

Από την άλλη το τρίτο κατά σειρά τμήμα της ακαδημίας του Ολυμπιακού, κάτω των 15 ετών ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα της φετινής σεζόν, αφού σήκωσε ό,τι κούπα διεκδίκησε στην Ελλάδα ενώ έλαβε μέρος και σε ένα τουρνουά του εξωτερικού και λίγο έλειψε να φτάσει και εκεί μέχρι την κατάκτησή του.


Μάλιστα οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έχουν και ένα στατιστικό το οποίο ξεπερνάει κάθε... λογική για αυτές τις ηλικίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", έχουν δώσει μέσα στη χρονιά πάνω από 40 αγώνες και έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά! Και αυτή ήταν στο τουρνουά της Σλοβενίας από την Μακάμπι! Σε όλα τα υπόλοιπα ματς σε Ελλάδα και Σλοβενία είχαν νίκες και ισοπαλίες!

Συνολικά τέσσερις κούπες κατέκτησαν τη φετινή σεζόν οι πιτσιρικάδες του τμήματος κάτω των 15 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τα τουρνουά «Young Talents New Year’s Cup 2013», «Nike cup», Θουκυδίδειο, ενώ πήραν και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά τερματίζοντας με άνεση πρώτοι στον όμιλό τους!

Το μόνο που τους... ξέφυγε ήταν η τελική φάση του «Nike Cup» που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία με ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και εκεί πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και απέσπασαν καλά σχόλια από τους αντιπάλους τους. Εκεί έκαναν και τη μοναδική τους ήττα όλη τη χρονιά από την Μακάμπι! Σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά που έλαβαν μέρος, τερμάτισαν στην πρώτη θέση και κατάφεραν να διακριθούν.

Τα ονόματα των θριαμβευτών

Ο προπονητής της ομάδας κάτω των 15 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μίλαν Πάβλοβιτς, όλη τη σεζόν στην ομάδα χρησιμοποίησε σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος οι ερυθρόλευκοι, συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Και αυτοί ήταν οι Παπαδάκης, Γαβαλάς, Αγγελόπουλος, Χανιώτης, Μπέτσας, Ρέτζος, Πριόνας, Κορνέζος, Νικολάου, Χρήστου, Παυλής, Νταής, Αδαμίδης, Ποπιέλα, Αρσενίδης, Κιρτζιαλίδης, Χαριούλα, Σπυριδάκης, Κηπουρός, Λάμπρου, Γκάγκαλης.

Ο... μόνιμος προπονητής των τμημάτων κάτω των 15 ετών κάθε χρόνο της ακαδημίας του Ολυμπιακού, είναι ο Μίλαν Πάβλοβιτς. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δουλεύει κάθε σεζόν στο συγκεκριμένο τμήμα και η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο υπάρχει αρκετά καλό υλικό σε αυτή την ομάδα. Άλλωστε οι αριθμοί κάθε περίοδο είναι σχεδόν ίδιοι, αφού πάντα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν το πολύ μία ήττα, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά τα πράγματα από τη στιγμή που οι πιτσιρικάδες έλαβαν μέρος και σε τουρνουά του εξωτερικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ