2013-06-12 11:08:02
Φωτογραφία για Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Ε.Κ.Α.Β.: Επιστολή Αγώνα – Συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ
Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ απευθύνουμε μ’ αυτή την επιστολή τη στήριξη και την αλληλεγγύη όλων των μελών της Ομοσπονδίας μας από όλη την Ελλάδα στους εργαζομένου ς της ΕΡΤ και στις οικογένειές τους που σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς τους «πετάνε» ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Έχουμε επίσης, υποστηρίξει την εκστρατεία της Ένωσης σας για την προάσπιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, πρόκειται για ένα αγώνα που διεξάγεται και σε άλλες χώρες, στις οποίες οι δημοσιοοικονομικές πιέσεις και η απελευθέρωση του εμπορίου έχουν επιπτώσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Και αυτή τη φορά, στοιχιζόμαστε πάλι στον αγώνα που δίνετε να αποτρέψετε το αυτονόητο , τον αγώνα που δίνετε για το δικαίωμα στην ενημέρωση το δικαίωμα όλων των ελλήνων να δέχονται αντικειμενική ενημέρωση και όχι ενημέρωση που περνά από τα «κανάλια» των συμφερόντων

Στην πραγματικότητα, οι καιροί είναι για όλους δύσκολοι και καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις. Τα σωματεία μέλη μας παντού αντιμετωπίζουν καινούργιες αντισυνδικαλιστικές πρακτικές και ένα σύστημα ΜΜΕ, που εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα και προσπαθεί να αποδομήσει του όρους, που έχουμε θέσει για αξιοπρέπεια στην εργασία.


Και παντού σε όλη την Ελλάδα ακούμε πολλές κουβέντες από τους πολιτικούς, που όμως δεν έχουν δώσει λύσεις για τις αιτίες που προκάλεσαν την οικονομική συντριβή.

Δίκαια λοιπόν πρέπει να καταφεύγουμε σε κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους και να αποκαλύψουμε τους φοροφυγάδες, τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες που μαγείρεψαν τα βιβλία και εκείνους που συνεχίζουν, να αμείβονται πλουσιοπάροχα και δεν διστάζουν να ανταμείβουν τους εαυτούς τους με αστρονομικά μπόνους. Είναι εκείνοι, που πρέπει να πληρώσουν για τα ελλείμματα.

Με τις δεδομένες κινητοποιήσεις σας , δίνετε ένα αγώνα εκ μέρους όλων μας. Ο αγώνα σας είναι και δικός μας, δεν βαδίζετε μόνοι σας. Στηρίζουμε τα αιτήματά σας και θα συνεχίσουμε, να σας στηρίζουμε μέχρι να νικήσετε.

Αλληλεγγύη για πάντα,

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΠΕΚΑΒ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ