2013-06-12 08:58:59
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Έναν ολόκληρο χρόνο πριν από αυτό που έλεγε το σχέδιο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει ότι ένα τεράστιο ποσό χρεών έχει διακανονιστεί και δεν ταλανίζει πλέον τον σύλλογο.

Το «μικρό, για μένα μεγάλο, θαύμα», που είπε και ο Νικόλας Δεληγιάννης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού, που έκανε τον Ολυμπιακό ξανά πρωταθλητή, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Μία υπογραφή μένει για να ολοκληρωθεί αυτό που είχε προαναγγείλει στις 21 Ιανουαρίου, απόντος του Μιχάλη Κουντούρη, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, στην κοπή της πίτας των τεσσάρων ομάδων του συλλόγου. Αυτή αναμένεται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" να μπει αυτήν την εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος θα έχει σβήσει ένα τεράστιο χρέος που δημιουργήθηκε από το 2009 έως το 2011 και θα μπορεί να ατενίζει ελεύθερος τη νέα εποχή.


Η συνέντευξη Τύπου δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα, μέχρι τουλάχιστον να πέσει η υπογραφή, αλλά όπως φαίνεται θα πάει για τη μεθεπόμενη εβδομάδα, μία μέρα από το πενθήμερο ανάμεσα στις 24 και τις 28 Ιουνίου. Προφανώς θα προαναγγελθεί, μια και αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η τελευταία εκκρεμότητα και να μπορεί ο Ολυμπιακός να μηδενίσει το κοντέρ.

Αυτό αναμένεται να γίνει μαζί με τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας πόλο Ανδρών για τις ανανεώσεις και ίσως κάποιες προσθήκες, το σίγουρο, όμως, είναι ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να αναγγελθεί ο πλήρης διακανονισμός των χρεών μίας ομάδας η οποία υπήρχε μία πιθανότητα να την αναλάβει διοίκηση Πρωτοδικείου.

Το έκανε χωρίς να μπει σε κάποιο άρθρο, ενώ το καταπληκτικό φέτος είναι ότι όλες οι οικονομικές δεσμεύσεις της προς τους αθλητές των τμημάτων έχουν τηρηθεί με εντυπωσιακή συνέπεια. Η νέα εποχή δεν θα είναι εύκολη, αφού θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη δουλειά, αλλά πολύ σύντομα ο Ερασιτέχνης έφθασε σε αυτή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ