2013-06-12 00:16:28
Φωτογραφία για Καλοκαιρινό σκακιστικό τουρνουά
Από το Γραφείο Τύπου

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών το σκακιστικό τμήμα του... Προμηθέα διοργάνωσε αγώνες γρήγορου σκακιού με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για την φετινή χρονιά. Οι αγώνες έγιναν σε 2 ομίλους δυναμικότητας με τη συμμετοχή σκακιστών και από τους συλλόγους «Ακαδημία των Σπορ» και «ΣΟ Ρίου».

Στον Ά όμιλο πρώτευσε ο Διονύσης Λιόλιος με 4,5 βαθμούς σε πέντε αγώνες, ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν ο αδερφός του Νικόλας Λιόλιος, η Σπηλιοπούλου Μαριτίνα και ο 8άχρονος Δημήτρης Πετράτος με 4 βαθμούς!

Στον ΄Β όμιλο εντυπωσίασαν τα κορίτσια: Πρώη με 5 στα 5 η Ελευθερία Φερτάκη, δεύτερος με 4/5 ο Αλέξανδρος Στόικα και στην τρίτη θέση η Αναστασία Λιόλιου και ο Δημήτρης Φερτάκης με 3,5 βαθμούς. Το χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια πήρε η Μαριαλένα Αδαού και στα αγόρια ο Άγγελος Γκότσης.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση έκαναν οι μικροί του 2ου ομίλου (5-8 χρονών οι περισσότεροι) που έπαιξαν αγωνιστικό σκάκι επί 2,5 ώρες με απόλυτη τάξη και σε άψογο κλίμα απολαμβάνοντας τον αγώνα τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες!

Τα μαθήματα σκακιού για την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν ο άνθρωπος γίνεται...ζώο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν ο άνθρωπος γίνεται...ζώο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ