2013-06-11 19:50:07
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλώντας στο δελτίο της ΝΕΤ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης.

Ο πρώην τερματοφύλακας και βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού είπε στη ΝΕΤ: «Για εμάς τους ανθρώπους που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια την ΕΡΤ, είναι ένα κανάλι που βρίσκεται πάντα κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Πιστεύω πως ο κόσμος αγκαλιάζει την ΕΡΤ σε αυτήν την χρονική στιγμή.

Δεν ήταν μόνο το ποδόσφαιρο. Ήταν όλα τα μεγάλα γεγονότα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα υπάρχει ΕΡΤ αύριο. Σίγουρα εάν κάτι δεν πάει καλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να το διορθώσεις.

Όχι με τέτοιο μέτρο. Είναι και ο ανθρώπινος παράγοντας. Οι οικογένειες που χάνουν τις δουλειές τους. Θα πρέπει να βελτιώνεις τα πράγματα. Να τα κάνεις καλύτερα. Είμαι κατά αυτών των άμεσων μέτρων και της λογικής 'χέρι πονάει, κόβει χέρι'.

Νομίζω ως προς τα θέματα που αφορούν στο κράτος δεν νοείται να μην υπάρχει κρατική τηλεόραση. Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Σε κανένα κράτος. Δεν ξέρω να συμβαίνει πουθενά. Θα μπορούσε να είχε γίνει μία πραγματικά σοβαρή προσπάθεια εξυγίανσης της ΕΡΤ για να είναι πιο ανταγωνιστική.

Είμαι αντίθετος σε τέτοια μέτρα. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την ενημέρωση και με τις οικογένειες που μένουν χωρίς δουλειά και οι οποίες θα δυσκολευτούν να βρουν δουλειές με την υπάρχουσα κατάσταση. Καλή δύναμη σε όλους και ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να υπάρξει κάτι καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ