2013-06-11 14:02:50
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ου ΚΑΙ 4ου ΤΕΛΙΚΟΥ
Ο... «πόλεμος» των αιωνίων συνεχίστηκε στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών. Για τρομοκρατία στο ΟΑΚΑ έκαναν λόγο από πλευράς Ολυμπιακού. Ψευδή όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι ήδη ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ «αιωνίων» ανέβηκαν κι άλλο-όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr"-στην κλήρωση για τους διαιτητές του τρίτου και τέταρτου τελικού της Α1.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο ΟΑΚΑ σε βάρος των διαιτητών του δεύτερου τελικού με βάση κι όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος χαρακτήρισαν ψευδή όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος και επικαλέστηκαν όσα αναφέρουν οι εκθέσεις του ΟΑΚΑ και της αστυνομίας.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν ότι το να επικαλούνται οι «πράσινοι» την έκθεση του ΟΑΚΑ είναι σαν να χρησιμοποιεί τη μαρτυρία του... θυρωρού του!

«Το φύλλο αγώνα είναι ψευδές. Ψεύδεται και ο Φούφης. Έχω την έκθεση του παρατηρητή», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των "πράσινων".

«Κι εγώ έχω την έκθεση του θυρωρού της πολυκατοικίας μου. Τι πάει να πει αυτό;», του απάντησε ο Σταυρόπουλος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Aστόχησα γ@μώτ0 μου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Aστόχησα γ@μώτ0 μου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ