2013-06-11 12:09:08
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Ήθελε να πουλήσει το παιδί της για 3.000€
Η υπόθεση ξεσκέπασε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών στην Θεσσαλονίκη  

Η 27χρονη Ελληνίδα είχε δεχτεί να πουλήσει το μωρό της Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει την εγκληματική συμμορία, που είχε καταφέρει να θησαυρίσει με αγοραπωλησίες βρεφών. Οι 5 δράστες που συνελήφθησαν, έβρισκαν μητέρες που δεν είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα παιδιά τους και τους έδιναν 3.000€ για να τα αγοράσουν.

Στη συνέχεια πήγαιναν σε ζευγάρια που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί και τα πωλούσαν προς 15.000€. Από αυτά τα χρήματα, κρατούσαν τα 12.000 και τα 3.000€ τα έδιναν στην μητέρα του βρέφους.

Πληροφορίες για την δράση του κυκλώματος, έφτασαν στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης και στήθηκε επιχείρηση. Στόχος το ζευγάρι από τη Βουλγαρία που κινούσε τα νήματα. Ο άντρας και η γυναίκα εντοπίστηκαν, αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού μαζί τους ως ενδιαφερόμενοι και την ώρα που τους παρέδιδαν τα χρήματα τους πέρασαν χειροπέδες.

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις. Πρόκειται για 5 μέλη του κυκλώματος και μία 27χρονη Ελληνίδα που ήθελε να πουλήσει το μόλις 2 εβδομάδων βρέφος της...

Πληροφορίες από newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ