2013-06-10 23:45:12
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΩΟΥ ΣΤΙΣ... 8 ΙΟΥΛΙΟΥ!
Την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας έτσι τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1995 και 1996 συνέχισαν τις προπονήσεις τους για παραπάνω ημέρες από τους 94άρηδες, καθώς είχαν σταματήσει από την περασμένη εβδομάδα, και την Παρασκευή έλαβε τέλος η φετινή περίοδο για όλα τα μέλη των Νέων. Οι πιτσιρικάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 8 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψουν ξανά στο Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το καλοκαίρι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στις 23 Ιουλίου σε τουρνουά της Γερμανίας, το οποίο διοργανώνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα. Θα έχουν οι Νέοι για δύο ημέρες ρεπό για να ξεκουραστούν και μετά στις αρχές Αυγούστου θα αναχωρήσουν για το Πήλιο όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τμήματος κάτω των 20 ετών, ενώ όπως όλα δείχνουν στο Πήλιο θα ακολουθήσουν και οι Εφηβοι, όπως άλλωστε συμβαίνει τα δύο τελευταία χρόνια.


Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Νέων Μπερντ Στορκ δεν είπε κάτι συγκεκριμένο στους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, πέρα από το ότι τους ευχήθηκε καλές διακοπές για τον έναν μήνα άδεια που έχουν. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» προπονητές των Νέων έδωσαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι ώστε αυτές τις ημέρες που δεν θα είναι στο Ρέντη, να προπονούνται μόνοι τους και να επιστρέψουν από τις διακοπές τους σε καλή κατάσταση, ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ