2013-06-10 21:47:21
Φωτογραφία για Ετοιμη η λίστα των αποδεσμεύσεων στον Ολυμπιακό
Υστερα από τρία χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Πάντελιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ΠειραιάΟι μεταγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη στον Ολυμπιακό, ενώ είναι έτοιμη η λίστα των αποδεσμεύσεων. Οι Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά, Χουάνχο Λορένθο σε συνεργασία με τον Μίτσελ χτενίζουν την ευρωπαϊκή αγορά με στόχο να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού των νταμπλούχων. 

Παράλληλα θα γίνουν οι εκκαθαρίσεις και ετοιμάζεται η λίστα για τον δανεισμό ποδοσφαιριστών. Οι Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μοντέστο, Πίνο φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Μεγάλη θα είναι η λίστα των δανεικών και υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ονόματα έκπληξη όπως είναι οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος!

Ξέχωρα από τις επαφές που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τα δύο νέα στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, ο Μίτσελ επιμένει στην απόκτηση των δύο συμπατριωτών του, Γιοάν Βερδού και Μιγκέλ Τόρες.


Ο πρόεδρος της Εσπανιόλ, Γιοάν Κογιέ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βερδού λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football-espana.net» ο κ. Κογιέ απέρριψε το ενδεχόμενο νέας πρότασης στον 31χρονο ισπανό μέσο. Οι δύο πλευρές έχουν διαφορά στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας της Βαρκελώνης που έκανε στο «Catalunya Radio»: «Ο σύλλογος δεν μπορεί να καλύψει ούτε οικονομικά, ούτε τα χρόνια του συμβολαίου που επιθυμεί ο παίκτης».

Το συμβόλαιο του Βερδού λήγει στις 30 Ιουνίου και ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη.

Ο έτερος Ισπανός που θέλει ο Μίτσελ στους Ερυθρόλευκους είναι ο 27χρονος Τόρες, ποδοσφαιριστής τύπου Μαρκάνο, Ζεβλάκοφ. Ο τεχνικός των νταμπλούχων γνωρίζει τον Τόρες από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και από τη συνεργασία που είχαν στη Χετάφε. Τον θεωρεί πολυεργαλείο στην άμυνα καθώς μπορεί να καλύψει με επιτυχία και τις δύο πτέρυγες, ενώ μπορεί να αναλάβει ρόλο στόπερ.

Η Χετάφε έχει βάλει πωλητήριο στον Τόρες(το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014)και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή στο ποσόν περίπου των 900.000 ευρώ.

Ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη είναι ο στόχος που έχει θέσει ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ο 50χρονος τεχνικός θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να προκριθεί στις 16 της διοργάνωσης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Fútbol táctico» και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα «grada360.com», τόνισε: «Θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχουμε πιο δυνατή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ελλάδα οι προπονητές χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού, ειδικότερα αν είναι Ισπανοί. Όλα αυτά έχουν γίνει χάρη στον Βαλβέρδε ο οποίος άφησε καλή κληρονομιά στον Ολυμπιακό».

Ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας στο περιθώριο του φιλικού αγώνα all-star της Χέρτα Βερολίνου(σημείωσε δύο γκολ)δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ηρθε η ώρα για κάτι νέο στην καριέρα μου. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια με πολλούς τίτλους στον Ολυμπιακό. Μπορώ να αγωνιστώ ακόμα δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο και ίσως ακόμα ένα χρόνο σε πιο χαμηλό».

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο 35χρονος σέρβος διεθνής φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Χέρτα(ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ