2013-06-10 20:43:06
Φωτογραφία για Απάντηση Δήμου Πατρέων σε Αντ. Xαροκόπο: Συμπεριφέρεται ως κοινός δημαγωγός
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα των τροφείων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, έχουμε να υπογραμμίσουμε τα εξής:

Δυστυχώς και στο θέμα των τροφείων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, ο κ. Χαροκόπος συμπεριφέρεται ως κοινός δημαγωγός.

Μάλιστα ο κ. Χαροκόπος καμώνεται ότι δήθεν κόπτεται για τους εργαζόμενους στο Δήμο, όμως στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου για το θέμα των τροφείων, στην οποία προσεκλήθη εγκαίρως, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ χωρίς λόγο!

Προφανώς ο κ. Χαροκόπος αναζητούσε τρόπο για να κάνει το θόρυβό του ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκομίσει τα μικροπολιτικά οφέλη. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά τα τροφεία, αυτά στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου, καθορίστηκαν ομόφωνα.

Προηγήθηκε μάλιστα συνάντηση του Δ.Σ. των Γονέων και Κηδεμόνων του Βρεφοκομείου με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά, στον οποίο έθεσαν δύο θέματα:


1. Την παράταση του ωραρίου του Βρεφοκομείου κατά μισή ώρα, και

2. Να πληρώνουν όλοι τροφεία (και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι) ώστε να υπάρξει μια μείωση για όλους τους γονείς λόγω της κρίσης. Επί αυτού του θέματος συμφώνησαν και οι δύο εκπρόσωποι των δημοτικών υπαλλήλων που ήσαν παρόντες στη συνάντηση.

Κατόπιν αυτού το Δ.Σ. του Βρεφοκομείου αποφάσισε να πληρώνουν όλοι οι γονείς εκτός των ανύπαντρων μητέρων.

Επίσης μειώθηκε για όλους τους γονείς κατά 10 ευρώ το αντίτιμο των τροφείων (από 80 ευρώ το μήνα, έγινε 70 ευρώ το μήνα) ενώ για τους Δημοτικούς υπαλλήλους το αντίτιμο ορίστηκε 40 ευρώ το μήνα όσο δηλαδή πληρώνουν οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.

Να σημειωθεί δε, ότι τα παιδιά των δημοτικών υπαλλήλων εγγράφονται όλα, χωρίς κριτήρια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ