2013-06-10 18:14:09
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΑ! *PHOTOS*
Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τον αδελφό της Σοφίας Κοσμά, βολεϊμπολίστριας των ερυθρόλευκων, καθώς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", στο facebook αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους ερυθρόλευκους, εκδηλώνοντας τα "πράσινα" του αισθήματα, ύστερα από τις ήττες της ομάδας μπάσκετ στους τελικούς.

Έξαλλοι είναι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με τον αδελφό της Σοφία Κοσμά, αφού τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο τελικό μπάσκετ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λοιδορούσε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Κοσμά είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Μπορεί να είχε βγει η φήμη πως θα αποχωρήσει, αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς τόσο εκείνη, όσο και η ομάδα, επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια είχε (κακώς) κάποια παράπονα για τον τρόπο πληρωμής της, αλλά ο Ερασιτέχνης δεν της χρωστάει τίποτα και της δίνει τα χρήματα που πρέπει να πάρει κανονικά και βάσει της συμφωνίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Η Σοφία Κοσμά, λοιπόν, όχι μόνο ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα της στο Λιμάνι.

Πάντως ο αδελφός της δείχνει να μην σέβεται τις επιλογές της αθλήτριας του Ολυμπιακού, αφού στο facebook αναφέρθηκε στους ερυθρόλευκους με λέξεις "γαυράκια και πελατάκια", προσβάλλοντας τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, εργάζεται και πληρώνεται η αδελφή του.

Κατανοητές οι οπαδικές του προτιμήσεις, αλλά καλό για όλους θα ήταν να κρατά τα προσχήματα, όσο η αδελφή του, Σοφία Κοσμά, ανήκει στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ