2012-04-05 11:34:06
Φωτογραφία για Στην 2η θέση μετά την Κορινθία η Μεσσηνία σε κλοπές και ληστείες
Η συγκρότηση ενός Περιφερειακού Συμβουλίου και άτυπου Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Εγκληματικότητας με δομές σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα και διευρυμένη σύνθεση, όπου θα συμμετέχουν τα... Τοπικά Συμβούλια Πρόληψης της Εγκληματικότητας των Δήμων, αποφασίσθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο συζήτησε το πρόβλημα της αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, Ηλίας Γεωργόπουλος, ανέφερε πως σε επίπεδο Περιφέρειας η Πελοπόννησος είναι πέμπτη κατά σειρά σε ό,τι αφορά την εγκληματικότητα, ενώ το 2011, σε σύγκριση με το 2010, υπάρχει αύξηση 8,62% σε ληστείες και 13,15% σε κλοπές οχημάτων.

Στη δε Μεσσηνία υπάρχει μεγάλη αύξηση σε κλοπές και ληστείες, που τη φέρνουν στη δεύτερη θέση στην Πελοπόννησο μετά την Κορινθία. Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνιστά ένα φορέα – ομπρέλα για το συντονισμό, την καταγραφή και τη συνεχή παρακολούθηση των ζητημάτων παραβατικότητας, εγκληματικότητας, ανομίας, αταξίας, παρεκκλίνουσας πρακτικής και αποκλίνουσας συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για την εγκληματικότητα που παρουσιάσθηκαν χθες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έρχεται πέμπτη σε επίπεδο χώρας και η Μεσσηνία δεύτερη σε επίπεδο Περιφέρειας, με πρώτη την Κορινθία.

radio936.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ