2013-06-10 09:30:07
Φωτογραφία για Οι χρήστες του Reddit προτιμούν τη Mila Kunis
Μπορεί η Miley Cyrus να βρίσκεται στην κορυφή των 100 πιο καυτών διασημοτήτων του περιοδικού Maxim, ωστόσο... ένας χρήστης του ιστότοπου Reddit φαίνεται πως διαφώνησε οριζοντίως και καθέτως, έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο χρήστης daxl70 διοργάνωσε τη δική του online ψηφοφορία, με τίτλο "Ας ψηφίσουμε τις δικές μας πιο Σέξι Γυναίκες". Οι κανόνες ήταν απλοί: Κάθε χρήστης που συμμετείχε στην ψηφοφορία θα έπρεπε να επιλέξει τις 10 αγαπημένες του celebrities, βαθμολογώντας από το 1 μέχρι το δέκα και επιπλέον να δικαιολογήσει μέσα σε μερικές αράδες τη βαθμολογία του.

Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και η Mila Kunis ανακηρύχτηκε για άλλη μια φορά ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, καθώς τον περασμένο μήνα και το αναγνωστικό κοινό του αντρικού περιοδικού FHM είχε αποφανθεί το ίδιο.

Την 29χρονη σύντροφο του Ashton Kutcher ακολουθούν οι Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence,Olivia Wilde, Alison Brie, Kate Beckinsale, Kate Upton, Emma Watson, Emma Stone και Jessica Alba. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ