2013-06-10 08:58:33
Φωτογραφία για ΜΕ 2ΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ «ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!
Με βαριά τιμωρία που φτάνει ως και τα δύο χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα κινδυνεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τα όσα έκανε και κατέγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για φραστική επίθεση έξω από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκαναν λόγο οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, όπως ήδη σας έχουμ εενημερώσει, και πλέον ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ φλερτάρει με... καμπάνα βάσει όσων αναφέρει ο «Πειθαρχικός έλεγχος παραγόντων».

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι για όποιον είναι υπότροπος κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο ετών και πρόστιμο στην ΚΑΕ 44.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κανονισμός:

1. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες σημειώνονται παραβάσεις των διατάξεων του παρόντος Κανονισµού συνεπεία ενεργειών, πράξεων ή παραλείψεων των διοικητικών παραγόντων των Κ.Α.Ε (π.χ
. µελών του Δ.Σ., εφόρων και συνοδών των οµάδων και άλλων προσώπων, που έχουν οποιαδήποτε σχέση ή εξάρτηση µε τις Κ.Α.Ε, οι οµάδες των οποίων συµµετέχουν στον αγώνα, σε οποιοδήποτε χρονικό σηµείο αυτού πριν κατά την διάρκεια, την ανάπαυλα ή µετά την λήξη του) και οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα ή βεβαιώνονται από τους διαιτητές, ή παρατηρητές του αγώνα, ή από εκθέσεις των αρµόδιων Αστυνοµικών Αρχών, το Δικαιοδοτικό Όργανο επιβάλλει στους υπαίτιους ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η οµάδα της Κ.Α.Ε τους, διάρκειας από ένα (1) µέχρι έξι (6) µήνες, ανάλογα µε την βαρύτητα του παραπτώµατος, ο χαρακτηρισµός του οποίου ανήκει στην ανέλεγκτη κρίση του Δικαιοδοτικού Οργάνου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ