2013-06-09 17:17:03
Φωτογραφία για Προτάθηκε η «αρκούδα» στον Άρη
Ο 30χρονος Περουβιανός επιθετικός Αντι Πάντο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ισπανική Λας Πάλμας, προτάθηκε στον Αρη. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ το παρατσούκλι του είναι «el oso» -στα ελληνικά σημαίνει αρκούδα- εξαιτίας του δυναμικού τρόπου παιχνιδιού του.

Ο Πάντο την αγωνιστική περίοδο 2001-12 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του Περού, καθώς σημείωσε 27 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Καρσιλάσο. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι πρόκειται απλά για πρόταση που έφτασε -μαζί με δεκάδες άλλες- στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και δεν επιβεβαιώνεται καμία επαφή από τη διοίκηση.

Εκπλήξεις ετοιμάζουν τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Αρης αναφορικά με τα διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια, μάλιστα, θα είναι συλλεκτικά, καθώς ο Αρης στις 24 Μαρτίου του 2014 θα συμπληρώσει έναν αιώνα από την ίδρυσή του. Οι άνθρωποι του εμπορικού τμήματος συνεχίζουν να σχεδιάζουν το συγκεκριμένο κομμάτι και αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.


*** Οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας θα αποτελέσουν μια πολύτιμη βοήθεια για τα ταμεία της εταιρείας εν όψει της νέας χρονιάς και με δεδομένο ότι ο Αρης έχει να αντιμετωπίσει -αλλά και να κλείσει- πολλές εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά χρέη προς πρώην παίκτες και προπονητές αλλά και στο Δημόσιο.

*** Τα μέλη του ΔΣ της ΚΜΑ αναμένεται να βρίσκονται από το βράδυ της 17ης Ιουνίου -και κάθε Δευτέρα- στο «Aris Cafe» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να έχουν συνάντηση με τα μέλη του φορέα αλλά και άλλους οπαδούς του Αρη. Θα αναβιώσει, ουσιαστικά, «η μέρα της ΚΜΑ» που είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, όμως σταμάτησε, καθώς το ενδιαφέρον είχε ατονήσει.

*** Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις αλλά και να καταθέτουν τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Αρης αλλά και την ΚΜΑ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά όλοι οι οπαδοί των «κίτρινων» και όχι μόνο τα μέλη του φορέα.
rthess.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ