2013-06-09 14:42:46
Φωτογραφία για Ποια είναι η 24χρονη ξανθιά που στέκεται στο πλευρό του Πιστόριους
Ο Οσκαρ Πιστόριους προτιμά τις ξανθές. Αυτό ήταν και το χρώμα που είχε στα μαλλιά της η αγαπημένη του Ρίβα Στέενκαμπ που σκότωσε με τα δικά του χέρια, αυτό είναι και το χρώμα των μαλλιών της γυναίκας που εμφανίζεται εσχάτως στο πλευρό του. Ποιος είναι, όμως, ο ρόλος της γυναίκας αυτής;

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ξανθιά γυναίκα που ακούει στο όνομα Βικτόρια Βίλχοεν και εμφανίζεται συχνά τελευταία στο πλευρό του πρωταθλητή του παρέχει ένα είδος ψυχολογικής υποστήριξης.

Συγκεκριμένα επισκέπτεται τον Οσκαρ Πιστόριους στο σπίτι του και τον βοηθά να παραμένει συγκεντρωμένος στις αθλητικές του δραστηριότητες και όχι στην εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης που θα συνεχιστεί τον Αύγουστο.

Στόχος της 24χρονης ξανθιάς είναι να βοηθήσει τον πρωταθλητή να παραμένει ήρεμος, γαλήνιος και συγκεντρωμένος. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του Πιστόριους τονίζουν ότι οι δυο τους έχουν καταφέρει να γίνουν καλοί φίλοι. Αναφέρουν, ωστόσο ότι δεν τρέχει κάτι άλλο μεταξύ τους, υπενθυμίζοντας ότι η 24χρονη είναι αρραβωνιασμένη με έναν 30χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ