2013-06-08 18:13:04
Φωτογραφία για Τέσσερις κατηγορίες φρούτων που σας βοηθάνε να χάσετε κιλά
Μία εξαιρετική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό σας.

Τα φρούτα είναι απαραίτητο είδος στην καθημερινή σας διατροφή. Βελτιώνουν τα κυκλοφορία του αίματος, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνουν το πεπτικό σύστημα, χαρίζουν λάμψη στο δέρμα και τα μαλλιά και συμβάλλουν στην συνολική υγεία του οργανισμού σας. Επίσης η πιο σωστή δίαιτα αποτοξίνωσης περιλαμβάνει κυρίως φρούτα καθώς βοηθούν στην απώλεια βάρους χωρίς να προκαλούν βλάβες στο σώμα.

Οι τέσσερις κατηγορίες φρούτων που θεωρούνται ιδανικές για απώλεια βάρους είναι οι εξής:

Τα φρούτα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες: Οι μπανάνες, τα αχλάδια, τα δαμάσκινα, ο ανανάς, το μάνγκο, το σταφύλι και το σύκο είναι ορισμένα από τα φρούτα που ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Πρέπει να τα τρώτε ως πρωινό θα σας χαρίσουν την απαιτούμενη ενέργεια.

Χαμηλά σε υδατάνθρακες φρούτα: Όπως είναι το καρπούζι, ροδάκινο, νεκταρίνι, πεπόνι, μήλο και η παπάγια. Αυτά τα θρεπτικά φρούτα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, ελέγχουν τη θερμοκρασία του σώματος και βοηθάνε στην αποβολή της κακής χοληστερίνης από το σώμα. Παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για τη σωστή λειτουργία του καρδιαγγειακού και του νευρικού σύστηματος.


Τα εσπεριδοειδή και τα μούρα: Δίαιτες πλούσιες σε εσπεριδοειδή περιέχουν ελάχιστες υδατάνθρακες. Αυτή η κατηγορία έχει τα εξής φρούτα βατόμουρα, βακκίνια, φράουλες και μπλε μούρα. Αυτά τα φρούτα συμβάλουν στην προώθηση της κινητικότητας του εντέρου και επομένως στην αποτοξίνωση. Μπορούν να αποβάλουν τις τοξίνες και αχώνευτες ουσίες από το σώμα.

Φρούτα πλούσια σε νερό: Φρούτα όπως το καρπούζι, το πεπόνι, έχουν την αφθονία του νερού. Αυτά τα φρούτα παρέχουν την απαιτούμενη περιεκτικότητα σε νερό για την αποτελεσματική πέψη και βοηθούν στην απέκκριση των τοξινών, βοηθώντας έτσι στην αποτοξίνωση και στην υγιή απώλεια βάρους.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ