2013-06-08 13:40:48
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Τίποτα δεν πήγε καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ, όπως τόνισε και ο Κάιλ Χάινς στο "gavros.gr", ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, ο Θρύλος θα «παλέψει» για να πάρει τη νίκη.

«Θα είμαστε ενωμένοι και θα έχουμε την ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων για το προσεχές ματς, ενώ για την ήττα ανέφερε:

«Δεν είχαμε καλή απόδοση και δεν πήγαν καλά τα πράγματα, κάναμε λάθη και χάσαμε πολλές βολές, δεν σκοράραμε τρίποντα, ενώ αστοχήσαμε και σε λέι απ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιλ Χάινς Για την ήττα από τον ΠΑΟ: «Δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε την καλή απόδοση που είχαμε στα άλλα ματς. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Χάσαμε πολλές βολές, 10 νομίζω, δεν σκοράραμε τρίποντα, καθώς είχαμε μόλις 4 και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποια εύκολα λέι απ. Κάναμε λάθη και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και το χάσαμε».

Σε ερώτηση για το αν οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν στο «διπλό» στο ΟΑΚΑ: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θα μείνουμε ενωμένοι και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ