2013-06-08 10:09:32
Φωτογραφία για Nέες εξελίξεις στην πρωτοφανή υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου - Tο λόγο πήρε δυναμικά η Δικαιοσύνη…
Η πρωτοφανής υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, που προκάλεσε οργή και αγανάκτηση, έχει εξελίξεις Μετά τη μεθοδική και επίμονη έρευνα του «Τούνελ» που έφερε στο φως αδιάψευστα στοιχεία που κυριολεκτικά πάγωσαν την κοινή γνώμη, το λόγο πήρε δυναμικά η Δικαιοσύνη Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ έχουν ξεπεραστεί τα κωλύματα της γραφειοκρατίας. Ένα μήνα μετά τις αδιαμφισβήτητες αποκαλύψεις του «Τούνελ», εκδόθηκε βούλευμα παράτασης προφυλάκισης όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ο φάκελος επέστρεψε στην Ανακρίτρια για περαιτέρω έρευνα. Στη δικογραφία προστέθηκαν τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή, ενώ ορίζεται και από την πλευρά της Δικαιοσύνης πραγματογνώμονας. Όπως όλα δείχνουν εφ’ όσον τα συνοδά στοιχεία επαρκούν, το πιο πιθανό είναι να ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία».

Ένας από τους προφυλακισμένους για την υπόθεση, ο Αναστάσιος Μπασαντής, μετά τις εξελίξεις που είδε στο «Τούνελ», ζητάει από τις Αρχές να μεταφερθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, προκειμένου να υποδείξει ένα σημείο για έρευνα.

Η τραγική μητέρα του Μάριου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, με όση δύναμη της έχει απομείνει. Συντετριμμένη ελπίζει και προσεύχεται να βρει το παιδί της ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της αγωνίας.

Πηγή: Φως στο Τουνελ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ