2013-06-08 09:45:13
Φωτογραφία για Ο ΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ
Στόχος του Ολυμπιακού παραμένει ο Γιόαν Βερδού με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν πως άνθρωπος των ερυθρόλευκων τα είπε από κοντά με τον παίκτη, ενώ υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ακούγονται για τους ερυθρόλευκους.

Ένα όνομα το οποίο υπάρχει στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού χωρίς μάλιστα να έχει διαψευστεί είναι αυτό του Γιόαν Βερδού. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων και αυτοί είναι διατεθειμένοι να παλέψουν με αρκετές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους.

Οι Ισπανοί ανέφεραν πως έχει οριστεί ραντεβού για να τα πουν οι δύο πλευρές και παράλληλα με το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Ισπανία, το μυαλό όλων πάει κατευθείαν εκεί. Δεν θα είναι καθόλου απίθανο, ο άνθρωπος του Ολυμπιακού να έχει συναντηθεί με τον Βερδού και να του έχει παρουσιάσει το πλάνο του νέου Ολυμπιακού, σύμφωνα με το "sport-fm.gr".

Βέβαια, από τον Ολυμπιακό το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως ο Βερδού είναι υπαρκτός μεταγραφικός στόχος και δεν γίνεται λόγος για ραντεβού. Στο… κόλπο για τον παίκτη παραμένει η ομάδα του, Εσπανιόλ, η Μπέτις Σεβίλλη αλλά και η Βαλένθια ενώ εκτός της χώρας του οι... «μνηστήρες» είναι οι Ολυμπιακός και Σαουθάμπτον.


Τα σενάρια για παίκτες που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους όμως δίνουν και παίρνουν. Οι Βέλγοι ανέφεραν πως ο Τζόναθαν Λεζεάρ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του είναι εφικτή αφού και ο Βέλγος ακραίος αγωνίζεται σε μία θέση που θέλει παίκτη ο Μίτσελ και πολλά χρήματα δεν χρειάζονται για την απόκτηση του αφού το συμβόλαιο του με την Τέρεκ Γκρόζνι λήγει το επόμενο καλοκαίρι αλλά και τον ίδιο μάνατζερ με τον Μιραλάς έχει.

Από την Γαλλία και λόγω Πιέρ Ισά, έρχονται τα ονόματα των Σεϊρού και Αμαλφιτανό. Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα και τα δύο ονόματα εξετάζονται και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ