2013-06-08 06:39:04
Φωτογραφία για Ίθαν Χοκ και Σελίνα Γκόμεζ γκαζώνουν στο τρέιλερ του ‘Getaway’
Ο Ίθαν Χοκ πετάχτηκε για διακοπές στη Μεσσηνία, αλλά όταν γύρισε σπίτι κάποιος είχε απαγάγει τη γυναίκα του. Είναι να μη σου τύχει.

Μπαίνει ο άνθρωπος στη ταπεινή Mustang του και παίρνει τηλεφώνημα απ’ τον απαγωγέα ότι για να σώσει τη γυναίκα του πρέπει να ξεκινήσει τη μηχανή και να ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνει. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου άσ’ τη την γυναίκα μου- τίποτα αυτός.

Ξεκινάει ο Ίθαν Χοκ κι εκεί που σταματάει για τσίχλες στο περίπτερο, μπαίνει η κλέφτρα Σελίνα Γκόμεζ με όπλο στο αμάξι. “Τι να τη κάνω αυτήν τώρα” ρωτάει ο Ίθαν. “Πάρτην κι αυτή μαζί σου” απαντάει ο απαγωγέας. Κι έφυγαν με τη Cobra Mustang για βραδινή τσάρκα.

Θα μπορούσε να είναι αληθινή ιστορία, αλλά στη πραγματικότητα είναι η νέα ταινία με τίτλοGetaway, που διαδραματίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στα δερμάτινα καθίσματα ενός γρήγορου αμαξιού.

Οι σεναριογράφοι, σε μια έκλαμψη πρωτοτυπίας, σκέφτηκαν πως δεν έχει ξαναγίνει ταινία που να κλέβει στοιχεία από Taken, Fast and Furious, Drive και Speed ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό, οι ερμηνείες οσκαρικές και το συναίσθημα διάχυτο σε κάθε πλάνο.


Εκτός του Ίθαν Χοκ και της πρώην Disney ενζενί και νυν Spring Breaker wanna-be-badass Σελίνα Γκόμεζ, στη ταινία συμμετέχει και ο Γιον Βόιτ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Courtney Solomon που ευθύνεται και για το Dungeons & Dragons.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αμερικάνικες αίθουσες τον Αύγουστο και μπορείς να δεις το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.
reel.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ