2013-06-08 03:08:59
Φωτογραφία για Geopolitics & Daily News: Δεν μας φταίει κανένα σύστημα, εμείς οι ίδιοι φταίμε!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ …«ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ως γνωστόν είμαι το μοναδικό μέλος και κατ’ επέκταση ο διαχειριστής της ιστοσελίδας GEOPOLITICS& DAILY NEWS(http://www.geopolitics.com.gr/). Ούτε ειδικός είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω. Το χόμπι μου κάνω, αλλά με ονοματεπώνυμο! Ονομάζομαι Λουκάς Δ. Συμπεράς και όλοι το γνωρίζετε.

Από εκεί και πέρα δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ευρώ (για τους προχωρημένους ούτε μία …δραχμή) από την συγκεκριμένη προσπάθεια. Σκέτα, νέτα που λένε και στην αργκό! Επίσης δεν με ενδιαφέρει πόσοι με επισκέπτονται σε αριθμό. Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε κάποια στατιστική να επιβραβεύει τις ιστοσελίδες/ιστολόγια που τα επισκέπτονται τα λιγότερο …πρόβατα! Αυτό το παραδέχομαι, εκεί θα με «έτρωγε» να ήμουν πρώτος!

Την ώρα που δεν πανηγυρίζω για το πόσα χρήματα μου …περισσεύουν ή καλύτερα έχω στην (αν μου επιτραπεί) γαμημένη τρύπια τσέπη μου, αντιλαμβάνομαι ότι μια ιστοσελίδα, η NEWSNOW (http://www.newsnow.gr/) σε συνεργασία με την IN-NEWS (http://www.inews.gr/) (μάλλον οι ίδιοι είναι) με χρησιμοποιούν ως …κομοδίνο!


Ακολουθεί η πλάκα που τους έκανα!

Δεν ξέρω πως αλλιώς να χαρακτηρίσω κάποιον που «εργάζεται» για μία-δύο ιστοσελίδες χωρίς ο ΙΔΙΟΣ να το γνωρίζει. Δεν είναι φυσιολογικό αυτές οι ιστοσελίδες να κερδίζουν χρήματα από διαφημίσεις και εμένα χωρίς να με ρωτήσουν να έχουν δημιουργήσει έναν τεχνητό τρόπο που μόλις δημοσιεύω ένα άρθρο/ανάλυση κλπ να αναρτάται σε εκείνους αυτόματα μέσα σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα. Με τη δική τους λογική ένας καλός γνώστης περί τεχνικών θεμάτων στους υπολογιστές, «σηκώνει» μία ιστοσελίδα, δεν ρωτάει κανέναν, επιλέγει τους «εθελοντές άμισθους» και χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν απλώς τα κονομάει...

Διευκρίνιση: Δεν κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση για να μου δώσει εργασία καμία από τις διάφορες ιστοσελίδες που με κλέβουν ή με χρησιμοποιούν. Ούτε έχω σκοπό και να το «τραβήξω» το όλο ζήτημα. Αυτό μου έλειπε!

Το κάνω για να αποδείξω ότι δεν ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ τυχαία. Είμαστε λαός που έχει παραστρατήσει γενικώς. Το ότι όλα ήταν στημένα το έχει αντιληφθεί και η …«κουτσή Μαρία», ωστόσο και η κουτσή Μαρία είναι δικό μας τέκνο, τέκνο της κοινωνίας μας!

Βαρέθηκα να ζητώ το λόγο σε όσους με αντιγράφουν, σε όσους με πουλάνε, με χρησιμοποιούν. Είναι η τελευταία φορά που γράφω με αγανάκτηση γιατί δεν έχει και νόημα να το κάνω.

Νισάφι πια, ήμαρτον!

Πιο κάτω παραθέτω και τις λοιπές τελευταίες εξυπνάδες των υπολοίπων!

ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΓΩ: 

Απετράπη σχέδιο δολοφονίας Άσαντ από Τουρκία και Κατάρ 

αντιγράφει το ...τμήμα ειδήσεων: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81

ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΓΩ: 

NYT: Η Κύπρος "πληρώνει" το ΟΧΙ της στο σχέδιο Ανάναντιγράφει το άλλο ...τμήμα ειδήσεων:

http://www.onalert.gr/stories/timoroun-tin-kypro-kai-gia-to-oxi-sto-sxedio-anan

GEOPOLITICS & DAILY NEWS - http://www.geopolitics.com.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ