2013-06-08 01:25:47
Φωτογραφία για Kέρδισε η Εθνική μας και ελπίζει για την πρωτιά
Στις νίκες και με το αγαπημένο της σκορ επέστρεψε η Εθνική μας ομάδα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου νίκησε με 1-0 την Λιθουανία στο Βίλνιους.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έφτασε στους 13 βαθμούς και ουσιαστικά "κλείδωσε" την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014, ενώ ελπίζει ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο.

Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε πως οι Έλληνες διεθνείς δεν είχαν συνηθίσει τον πλαστικό χλοοτάπητα. Ωστόσο όσο πέρναγαν τα λεπτά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το παιχνίδι του και πέτυχε και το γκολ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Από την άλλη οι Λιθουανοί απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ με τον Ορέστη Καρνέζη να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά δεν υπήρχε η σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια, ενώ είχαμε και δοκάρι με τον Σαλπιγγίδη.


Οι Λιθουανοί από την πλευρά τους αύξησαν την πίεση για να ισοφαρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με τον Καρνέζη σε καλή βραδιά.

Γήπεδο: "LFF Stadionas"

Πόλη: Βίλνιους

Διαιτητής/Βοηθοί: Ολεγκάριο Μπενκερέντσα (Πορτογαλία)/Ρικάρντο Σάντος (Πορτογαλία), Ζοάο Σάντος (Πορτογαλία)

Λιθουανία (Λάζλο Σάμπα): Ζούμπας, Στανκεβίτσιους, Κιγιάνσκας, Μικούκις, Βορόμπσκι, Μικολιούνας (73' Ζούλπα), Εντ. Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Καλόνας, Ιβασκεβίτσιους (87' Ελιόσους), Ματουλεβίτσιους (87' Ντ. Τσεσνάουσκις).

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας (46' λ.τρ. Τζαβέλλας), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Κατσουράνης (85' Τζιόλης), Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Γκέκας (65' λ.τρ. Σαλπιγγίδης).

Κίτρινες κάρτες: Εντ. Τσεσνάουσκις (58', Λιθουανία)-Καραγκούνης (36', Ελλάδα), Σαμαράς (55', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (78', Ελλάδα)

Σκόρερ: Χριστοδουλόπουλος (20', Ελλάδα)

Πηγή: sport24
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ