2013-06-08 00:46:58
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ...
Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως στα πέντε ματς που απομένουν η Εθνική Ελλάδας θέλει το απόλυτο και αν έρθει η απευθείας πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας καλώς να έρθει Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής στη σημερινή αναμέτρηση στο Βίλνιους ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως... εξάρι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, καθώς βγήκε νικητής σε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους Λιθουανούς.

Ο μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε, ξεκινώντας με το αν υπήρξε πρόβλημα με τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου: «Όλα τα παιδιά ήμασταν έτοιμοι συνηθίσαμε τον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί παίκτες έχουν παίξει σε πλαστικό χορτάρι. Το συνηθίσαμε σε προπόνηση σε Αθήνα και εδώ και νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά».

Για την θέση που έπαιξε: «Στόχος μας ήταν να πιέσουμε λίγο πιο ψηλά και να κάνουν το λάθος στο κέντρο και έμεινα πιο πίσω για να καλύπτω τους χώρους. Αισθάνθηκα πολύ καλά, ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην Εθνική και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της»

Για την συνέχεια των προκριματικών: «Είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση και τα μπαράζ και πλέον στα πέντε ματς που μένουν, θα πάμε για ισάριθμες νίκες και ότι γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ