2012-04-05 09:33:06
Φωτογραφία για ΚΥΠΡΟΣ: Διορθώνουν δρόμους στην Πάφο με κόστος €483 χιλιάδες
Με ένα συνολικό κόστος 483 χιλιάδων ευρώ, οι δρόμοι της δημαρχούμενης περιοχής Πάφου πρόκειται να βελτιωθούν σταδιακά στο άμεσο μέλλον... ώστε να εκλείψει η σημερινή κακή εικόνα που υπάρχει σήμερα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της πόλης.

Το Συμβούλιο Προσφορών Πάφου εξέτασε χθες τις δέκα προσφορές που είχαν κατατεθεί και ενέκρινε τελικά τον χαμηλότερο προσφοροδότη, ο οποίος είναι εταιρεία από τη Λάρνακα, του οποίου η προσφορά ανέρχεται στις 483 χιλιάδες ευρώ περίπου.

Το Συμβούλιο Προσφορών έκρινε απολύτως ικανοποιητική την προσφορά όσον αφορά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά έδωσε οδηγίες για να υποβληθούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τον επιτυχόντα προσφοροδότη. Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι σε αντίθεση με τη λαρνακιώτικη εταιρεία, οι άλλες εννέα προσφορές που υποβλήθηκαν κρίθηκε ότι είχαν ικανή οικονομική απόκλιση και έτσι απορρίφθηκαν.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που μη παφίτικη κατασκευαστική εταιρεία κερδίζει τον διαγωνισμό επιδιορθώσεων δημοσίων δρόμων και άλλων χώρων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ