2013-06-07 16:58:10
Φωτογραφία για Πάτρα: O Θανάσης Παπακωνσταντίνου στην Πολιτεία της Πάτρας - Τιμή εισιτηρίου - Σημεία προπώλησης
Ο κύκλος των φετινών καλοκαιρινών συναυλιών του Θεσσαλού τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου ξεκινά σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, του Δήμου Αθηναίων ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου θα εμφανιστεί live στην Πάτρα, στον πολυχώρο Πολιτεία, στην Ακτή Δυμαίων.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του υπόσχονται ένα τρίωρο πρόγραμμα κατά πολύ ανανεωμένο, βασιζόμενο σε όλη τη δισκογραφική του πορεία από την «Αγία Νοσταλγία» μέχρι και τις περσινές «Μαγγανείες». Ο εκλεκτός τραγουδοποιός θα προσπαθήσει κι αυτό το καλοκαίρι να ξορκίσει το «μούδιασμα» και την κατήφεια των ημερών με φυλακτό του, τα λόγια του Θεσσαλονικιού ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου «… και τι δεν κάνατε για να με θάψετε όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος …».

Όπως έγραψε το περιοδικό «Αθηνόραμα», στη μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου συναντάμε την παράδοση μας έτσι όπως μόνο αυτός μπορεί και τη διαμορφώνει, γεννώντας ιστορίες και ήχους που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά μόνο αυτός ξέρει να τις απελευθερώνει.


Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εκτός από τραγούδι, παίζει και λαούτο και μπουζούκι. Στη συναυλία μετέχουν η Ματούλα Ζαμάνη: Τραγούδι και οι Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι, Δημήτρης Μυστακίδης: Κιθάρα, λαούτο, Κώστας Παντέλης: Ηλεκτρική κιθάρα, Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα, Χρυσόστομος Μπουκάλης: Μπάσο, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: Τρομπέτα, φλικόρνο, Γιάννης Αντωνιάδης: Κλαρίνο, Κωστής Ζουλιάτης: Πλήκτρα και Αλέξανδρος Κτιστάκης: τραγούδι.

Ηχοληψία : Χρήστος Μέγας, Μάκης Πελοπίδας, Κλεάνθης Καραπιπέρης

Φωτισμοί : Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής

Διοργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής : Ηχόχρωμα

Εισιτήρια:12,-€ / Προπώληση: 10,-€

Σημεία προπώλησης:

Δισκοπωλείο Musical.gr, Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610.624 916

Discover Παπασωτηρίου, Πατρέως 30, Πάτρα, τηλ. 2610. 624 916

Ηχότοπος - art café, Αράτου 14Α, τηλ. 2611. 104 069.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ