2013-06-07 13:35:21
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους ύστερα από 34 χρόνια για την ΠΑΕ ΑΕΚ
Υστερα από 34 χρόνια λειτουργίας της, η ΠΑΕ ΑΕΚ οδεύει προς εκκαθάριση, κάτι που σημαίνει τον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία, αλλά και την επανεκκίνησή της χωρίς χρέη.

Αυτή ήταν η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που  έγινε το πρωί της Παρασκευής. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Εκκαθαριστής ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος και μαζί του θα έχει έναν ορκωτό λογιστή και τον Αλέξη Αλεξίου. Η διαδικασία της εκκαθάρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου τρεις μήνες και στόχος είναι να τελειώσει στις αρχές Αυγούστου, αφού ήδη έχει γίνει προεργασία με την απογραφή των περιουσιακών της στοιχείων κι εν συνεχεία τη ρευστοποίησή τους, από τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τον Χάρη Γρηγορίου.

Παράλληλα, από τη γενική συνέλευση ορίστηκε η τετράδα Οικονομόπουλος, Αλεξίου, Βαλασσόπουλος και Κοτσώνης να διεκδικήσει τα χρήματα που μπορεί να εισπραχθούν από τις υποθέσεις Ψωμιάδη (για την υπεξαίρεση από το ταμείο της ΠΑΕ) και Σορεντίνο (για το ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή του από την Κιέβο στην Παλέρμο). Τα πρόσωπα αυτά θα έχουν δικαίωμα να κάνουν και εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά Ψωμιάδη. Αν τυχόν εισπραχθούν χρήματα, αυτά δεν θα μπορεί φυσικά να τα εισπράξει η ΑΕΚ, αλλά οι πιστωτές της, με το Δημόσιο να έχει τον πρώτο λόγο και τους εργαζομένους να ακολουθούν.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωση Ο.Π.Ε Οικονομικών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση Ο.Π.Ε Οικονομικών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ