2013-06-07 11:28:08
Φωτογραφία για ΕΛΑ... ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ
Να λοιπόν που έφτασε η ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους Αυτοί που θεώρησαν ότι... κάτι έκαναν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο Ελληνικό, -με τους γνωστούς τρόπους- , αυτοί που έσκουζαν και έκλαιγαν όταν εμείς σηκώναμε την κούπα στο Λονδίνο και έψαχναν τρόπους να βγάλουν... σκάρτη τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας και τον Μπερτομέου, θα μας έρθουν σήμερα στο ΣΕΦ για να... σπάσουν την έδρα.

Αυτοί οι αγώνες δε πρόκειται να κριθούν στα συστήματα, αλλά στη δίψα και το πάθος για την κούπα. Δεν πρέπει να υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο που να έχει αμφιβολίες για το ποιος το θέλει περισσότερο. Όχι μόνο δεν πρέπει να υπάρχει, αλλά πρέπει και ν'αποδειχθεί!

Οι παίκτες πρέπει να τρώνε σίδερα από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο, ο κόσμος δε πρέπει να σταματήσει λεπτό να σπρώχνει τους πρωταθλητές μας και γενικότερα... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χαλάρωση για πολλούς λόγους
. Ο σημαντικότερος όλων είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στο ΟΑΚΑ, όσες φορές χρειαστεί με την... πρωτοπορία στη σειρά των τελικών και όχι να ψάξουμε εκεί το σπάσιμο της έδρας. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί φυσικά και μπορεί η ομάδα μας να φύγει νικήτρια από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά γιατί όλοι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί ΑΝ τους δώσουμε το δικαίωμα.

Έχουν αρχίσει με... ντόπινγκ κοντρόλ, συνέχισαν με επιστολές στον πρωθυπουργό της χώρας, ψάχνουν ποιοι διαιτητές σφυρίζουν όταν οι Αγγελόπουλοι πάνε να παίξουν μπάσκετ για την πλάκα τους, συνέχισαν τα... δικά τους με τα μέτρα ασφαλείας και όλα αυτά προδιαθέτουν για το τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ αν ξέρουν ότι με νίκη τους εκεί παίρνουν το πρωτάθλημα.

Γι'αυτό λοιπόν, όσοι πάνε σήμερα στο ΣΕΦ πρέπει να τους κόψουν τα... όνειρα και να τους κάνουν να υποκλιθούν για ακόμα μία φορά στο μεγαλείο του ερυθρόλευκου κόσμου, πάντα σε πλαίσια που δε θα κινδυνέψει η ομάδα μας με κάποια τιμωρία.

Πρέπει οι παίκτες μας να δώσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, σε κάθε φάση, για να καταλάβουν και οι... τελευταίοι ότι ο αυτοκράτορας φοράει ΚΟΚΚΙΝΑ!

Μην ξεχνάμε ότι αυτοί δεν είχαν φάιναλ φορ, ήταν σε... καναπέδες όταν σηκώναμε την κούπα στο Λονδίνο και είχαν όλο το χρόνο να ξεκουραστούν και να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Οφείλουμε λοιπόν να ξενερώσουμε (...αυτούς που δεν ξενερώνουν ποτέ, όπως λένε) και να καταλάβουν ότι ΟΣΕΣ φορές και αν χρειαστεί να έρθουν στον Πειραιά, θα φύγουν με κατεβασμένο κεφάλι. Έτσι θα σταματήσουν και οι... γραφικοί να μιλάνε για εξοχικό, χωρίς να έχουν ψάξει λίγο την προιστορία και ξεχνούν τις αμέτρητες φάπες στο ΣΕΦ (και όχι μόνο). Προφανώς τους ενδιαφέρει η προιστορία ΜΟΝΟ τα χρόνια του... non call.

Πάμε λοιπόν μάγκες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να τελειώνουμε με δαύτους και να περάσουμε ακόμα ένα μαγικό... καλοκαίρι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ