2013-06-07 10:00:12
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΥΙΣ ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία.

«Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώλησή του. Το θέμα αντιμετωπίζεται με μυστικότητα, αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών», γράφει η "Diario do Litoral", όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους για τον Λουίς Φαμπιάνο ενδιαφέρεται η Γαλατάσαραϊ και μια ουκρανική ομάδα, με τον μάνατζερ του 31χρονου στράικερ, Ζοσέ Φουέντες να αναφέρει: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μη χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα»!

Δηλώσεις έκανε και ο αθλητικός διευθυντής της Σάο Πάολο, Ανταλμπέρτο Μπαπτίτσα, βάζοντας πωλητήριο στον Λουίς Φαμπιάνο: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώλησή του στην ομάδα μας. Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει ο Λουίς Φαμπιάνο».

Ο Φαμπιάνο επέστρεψε στη Βραζιλία το 2011, μετά από καριέρα στην Ευρώπη με την φανέλα της Σεβίλλης και της Πόρτο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ