2013-06-06 21:48:14
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΣΕΦ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης την Παρασκευή θα παίξουν με τον "αιώνιο" και αυτό που θέλουν είναι να κάνουν το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος! Ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει πριν από κάθε σημαντικό αγώνα των ερυθρόλευκων.

Κατά την προσφιλή συνήθειά του δεν συνομίλησε με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, προτιμώντας να τους εμψυχώσει με την παρουσία του και μόνο στο ΣΕΦ. Μαζί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Στο Λιμάνι υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους και τον πολυάριθμο κόσμο τους, που θα προσπαθήσει -από την πλευρά του- να τους σπρώξει στη νίκη, με την οποία θα αποκτήσουν το προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ