2013-06-06 18:23:12
Φωτογραφία για O Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημαρχείο της Πάτρας - Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που συμμετέχω σ' αυτή την εκδήλωση - Δείτε φωτι
Στην Πάτρα βρέθηκε σημερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στο δημαρχείο, καθώς λίγες μέρες έμειναν για την μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας η οποία θα δοθεί την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20.30 μαζί με τον Μηδενιστή. Το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων που κοστίζουν μόλις 8 ευρώ, συνεχίζεται.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάλεσε τους φίλους του να δώσουν το παρών για να ενισχυθεί και η προσπάθεια του Δήμου και του Επιμελητηρίου Αχαϊας για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ακόμα και με ποδήλατα!Οι ποδηλατικές ομάδες της Πάτρας οργανώνουν συγκέντρωση στη Πλατεία Γεωργίου και ποδηλατάδα μέχρι το στάδιο για να παρακολουθήσουν, όλοι μαζί, σε ειδικό χώρο, των μεγάλη συναυλία.

Το εισιτήριο για τη συναυλία κοστίζει στα ειδικά σημεία προπώλησης, ή στα ταμεία του σταδίου, αντί για την κανονική τιμή των 15 €.

Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ