2013-06-06 13:58:05
Φωτογραφία για Κατερίνη: Έσπευσε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα του και έπεσε στο κενό του ασανσέρ από τον τρίτο όροφο!
Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ περίπου στις 9:30 στην Α΄ Πάροδο Βότση στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ηλικιωμένος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό του... ασανσέρ με αποτέλεσμα να καταλήξει στο ισόγειο και να τραυματισθεί πολύ βαριά.

Ο άτυχος άνδρας που διέμενε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας άκουσε τις φωνές της συζύγου του να καλεί σε βοήθεια και η οποία είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ στον τέταρτο όροφο και έσπευσε να την βοηθήσει. Βγήκε από το διαμέρισμα και άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ στον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να τραυματισθεί πολύ άσχημα. Κανονικά η πόρτα του ασανσέρ δεν πρέπει να ανοίγει, όταν λείπει το ασανσέρ και εδώ υπάρχει ένα ερώτημα που σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να υπήρχε κάποια βλάβη.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική Κατερίνης, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τη γυναίκα, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και από εκεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

lefteria.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ