2013-06-06 13:34:08
Φωτογραφία για ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΣ»
Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Σπύρος Μπιτσάκης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και μίλησαν για την γιορτή «Τρέχα και κολύμπα» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου.

Στο "ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6" και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό», φιλοξενήθηκαν η Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Σπύρος Μπιτσάκης, οι οποίοι μίλησαν για το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα Γλυφάδας Dreams από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Η γενική διευθύντρια αθλητικών τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και ο υπεύθυνος ακαδημιών κολύμβησης, μίλησαν για την μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου με το σύνθημα «τρέχα και κολύμπα» αλλά και για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Αναλυτικά για το event:

Είναι μια μεγάλη γιορτή και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν από διάφορες ηλικίες. Τα τμήματα θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες 8 εώς 10, 10 εώς 12 και 18+. Τα παιδιά μικρότερων κατηγοριών θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν και να κολυμπήσουν σε διαδρομές 200 και 400 μέτρα.


Επίσης στο event θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ενώ μπορεί κάποιος να πάρει πληροφορίες για όλα τα αθλήματα από τα διάφορα περίπτερα του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται εκεί. Το παρόν επίσης θα δώσουν και διάφοροι αθλητές.

Για τις ακαδημίες:

Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και καλή δουλεία σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Στόχος μας είναι να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και να μην κάθονται στα σπίτια τους. Θέλουμε τα παιδιά να γίνουν πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές γιατί στην ουσία δεν διαφέρουν αυτά τα δύο. Το μόνο που διαφέρει στον πρωταθλητή είναι μόνο τα φυσικά χαρίσματα. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες μας για να γευτούν την χαρά του αθλητισμού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και τρόπος συμμετοχής:

210 41 90 902-4

[email protected]
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ