2013-06-06 12:27:02
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η Mercedes
Στο Διεθνές Διαιτητικό δικαστήριο στέλνει η FIA την Mercedes για τις μυστικές δοκιμές που έκανε με τις νέες γόμες της Pirelli, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Σε ανώτατο διαιτητικό όργανο στέλνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA) την Mercedes για τις μυστικές δοκιμές που έκανε η ομάδα με τις νέες γόμες της Pirelli μετά το γκραν πρι της Ισπανίας.

Λήξαν θεωρείται το θέμα όσον αφορά τις δοκιμές της Ferrari.

Η διαφορά των δύο περιπτώσεων έγκειται στο μονοθέσιο που χρησιμοποίησαν οι δύο ομάδες για τις δοκιμές, δεδομένου ότι η Mercedes έτρεξε με την W04 (φετινό μονοθέσιο), σε αντίθεση με την σκουντερία που έτρεξε με μονοθέσιο του 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου:

«Υπό το φως των πληροφοριών που συλλέχθηκαν κατά την έρευνα του θέματος ο πρόεδρος της FIA αποφάσισε τα εξής:

Κλείνει την υπόθεση δοκιμών της Ferrari, δεδομένου ότι πήραν μέρος στις δοκιμές των ελαστικών της Pirelli στις 23-24 Απριλίου του 2013, χρησιμοποιώντας μονοθέσιο του 2011, κάτι που δεν παραβιάζει τους κανονισμούς της FIA.

Όσον αφορά στη Mercedes και στις δοκιμές που έκανε στις 15-17 Μαΐου του 2013 θα παρουσιαστεί ενώπιων του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, καθώς τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν ότι οι δοκιμές μπορεί να παραβιάζουν τους κανονισμούς της FIA».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ