2013-06-05 22:47:07
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΛΟ
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Έισι Λο, ο οποίος πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τη προπόνηση του Ολυμπιακού. Αύριο (06/06) θα κριθεί η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό τη Παρασκευή (07/06) στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ταλαιπωρείται εδώ και πέντε-έξι μέρες από γαστρεντερίτιδα με δύο εισαγωγές στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και έδωσε το παρών στη προπόνηση των ερυθρόλευκων, χωρίς όμως να είναι σε θέση να λάβει μέρος, αφού ακόμα είναι καταπονημένος.

Αύριο ο Λο θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε προπονητικό ρυθμό, οπότε και θα διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να τον συμπεριλάβει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αποστολή. Ο Λο, εξακολουθεί να λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του και στο παρελθόν έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατός για να λείπει από τόσο σημαντικά ραντεβού, όμως ο βαθμός ετοιμότητάς του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα (πλην των γνωστών με Μάντζαρη-Μαυροειδή), καθώς ο Στράτος Περπέρογλου ξεπέρασε από χθες τους πόνους στο μετατάρσιο και προπονείται κανονικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ