2013-06-05 16:25:33
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μαζί με τον Καρεμπέ, παρουσιάστηκε και ο Πιερ Ισά, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισά έκανε λόγο για 2-3 μεταγραφές πριν ακόμα αναχωρήσει για την προετοιμασία η ομάδα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η συνεργασία με τον Κριστιάν Καρεμπέ θα πετύχει. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στους στόχους των ερυθρόλευκων, που είναι το νταμπλ, η καλή πορεία στην Ευρώπη και το ελκυστικό ποδόσφαιρο.

«Καλησπέρα. Όπως είπε και ο Κριστιάν, είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Ευρώπη. Μεγάλη η τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη. Έχουμε πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμα να φέρουμε αποτελέσματα και να βοηθήσουμε την ομάδα. Συναντηθήκαμε με τον προπονητή πριν από μερικές ημέρες και θα τον συναντήσουμε ξανά για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Θα κάνουμε την καλύτερη δουλειά για την ομάδα, όπως είπα πριν», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πιερ Ισά και συνέχισε.


«Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραιτηθεί ως μάνατζερ, αλλά αυτό με βοηθά, καθώς έχω γνωριμίες και επαφές με μεγάλες ομάδες. Μπορεί να μην βλεπόμαστε με τον Κριστιάν, αλλά προς το παρόν θα δουλεύουμε έτσι».

Για το χτίσιμο νέας ομάδας απάντησε. «Θα χτίσουμε μια δυνατή ομάδα. Μιλήσαμε με τον πρέοδρο. Θέλουμε να πάμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League και όσο πιο μακριά μπορούμε. Θα συναντηθούμε με τον κόουτς για να δούμε ποιους παίκτες θέλει και μετά θα επιστρέψουμε στη δουλειά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, κάθε χρόνο πηγαίνουμε στο Champions League. Το να φέρουμε καλούς παίκτες, είναι πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε πολύ καλούς παίκτες. Έτσι θα προχωρήσουμε και θα δείξουμε μια βελτιωμένη εικόνα».

Για το τι ηλικίες θέλει, είπε. «Θέλουμε νέους και έμπειρους. Θέλουμε να βρούμε ισορροπία, αυτό είναι το ιδανικό. Για τους νέους, να έχουνε το ταλέντο να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Θα χρειαστούμε βέβαια και έμπειρους. Αυτή την ισορροπία θέλουμε».

Από εκεί και ύστερα αποκάλυψε τους στόχους. «Το καλύτερο θα ήταν να παίζουμε καλή μπάλα σε κάθε γήπεδο. Να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο όπως σε όλους αρέσει. Τα παιδιά των ακαδημιών θα τα βοηθήσουμε να παίξουν στην πρώτη ομάδα και θα πάρουν ευκαιρίες. Έτσι θα ικανοποιηθούν οι οπαδοί μας».

Καταλήγοντας, τόνισε. «Συμφωνήσαμε με το μπάτζετ. Όταν ένας παίκτης έρχεται, θα γνωρίζει το επίπεδο του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός παίζει στο CL, έχει καλό γήπεδο, κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε 1-2 καλούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Σας το εγγυόμαστε. Θα είναι καλή επιλογή όχι για τα χρήματα, αλλά για το γεγονός ότι θα παίξει σε έναν πολύ καλό σύλλογο. Και ίσως 2-3 παίκτες θα υπογράψουν πριν φύγουμε για την προετοιμασία. Δεν μπορώ να πω τον αριθμό των μεταγραφών που θα κάνουμε. Θα χτίσουμε ξανά την ομάδα. Τούτη τη στιγμή θα συζητήσουμε με τον κόουτς για να δούμε τη γνώμη του και μετά θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ