2012-04-05 05:25:05
Φωτογραφία για Όχι πια μαρτίνι shaken not stirred
Περικοπές στους εξωτικούς προορισμούς γυρισμάτων... Περικοπές στα ακριβά αυτοκίνητα... Περικοπές και στον πολυτελή τρόπο ζωής του Βρετανού μυστικού πράκτορα 007 αποφάσισε η παραγωγή. Έτσι, αντί για το σήμα κατατεθέν ποτό του μαρτίνι shaken not stirred ύστερα από 50 χρόνια, ο James Bond θα πίνει μπίρα!

Η εταιρεία συνήψε συμφωνία με ζυθοποιία κι έτσι ύστερα από 22 ταινίες James Bond όπου καθιερώθηκε ο πράκτορας να παραγγέλνει με το γοητευτικό του στιλ το γνωστό ποτό του, πλέον στα μπαρ ανά τον κόσμο όπου θα ταξιδεύει για την αποστολή του θα ζητεί μία κρύα... δροσιστική μπίρα.

Στην 23η ταινία, "Skyfall", που η προβολή της αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου, ο Βρετανός πράκτορας αλλάζει συνήθειες και σοκάρει τους φανατικούς θαυμαστές του. Εγκατέλειψε τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και περιορίστηκε μόνο στη Μεγάλη Βρετανία και την Τουρκία, εγκατέλειψε την Άστον Μάρτιν και προτιμά κάτι σε τζιπ, τώρα κόβει και το κοκτέιλ που τον καθιέρωσε.


Ο 44χρονος Daniel Craig θεωρείται ο πιο επιτυχημένος James Bond και είναι ο έκτος στη σειρά ηθοποιός που υποδύεται τον πράκτορα 007. Προηγήθηκαν οι Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton και Pierce Brosnan. Η οικονομική κρίση φαίνεται πως επηρέασε ιδιαίτερα και τον James Bond, o οποίος όπως λέγεται θα έχει... θεαματική συμμετοχή στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Ο ίδιος ο Daniel Craig είπε πως θέλει να κάνει κι άλλες ταινίες ως πράκτορας 007, ενώ υποσχέθηκε στις πιστές θαυμάστριές του ότι σκοπεύει να βγάλει τα ρούχα του στο "Scyfall". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ