2013-06-05 14:24:56
Φωτογραφία για Εξαφανίστηκε 33χρονος Λοχαγός της ΕΦ
Με το πρώτο φως της ημέρας επανάρχισαν οι έρευνες γαι εξεύρεση του 33χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς Μιχάλη Σταύρου από τη Γεροσκήπου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο λοχαγός παραμένει άφαντος από χθες όταν το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε από τουρίστες στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας με τα κλειδιά στην μηχανή.

Χθες είχε διενεργηθεί χωρίς επιτυχία μεγάλη, συντονισμένη επιχείρηση από ξηράς, θαλάσσης και αέρος για τον εντοπισμό λοχαγού που υπηρετεί σε μονάδα της Λευκωσίας.

Ήταν 10:15 το πρωί όταν τουρίστας εντόπισε εγκαταλειμμένο όχημα με τα κλειδιά στην μηχανή στην παραθαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έγιναν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι οδηγείτο από λοχαγό της Ε.Φ. ηλικίας 33 ετών από τη Γεροσκήπου, που υπηρετεί σε μονάδα της Λευκωσίας.

Ο 33χρονος αναζητήθηκε αρχικά στην περιοχή, ενώ το φιλικό του περιβάλλον δεν γνώριζε πού βρίσκεται.


Η σκηνή αποκλείστηκε και στην περιοχή έσπευσαν για την αναζήτηση του μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, της ΚΥΠ, της ΥΚΑΝ, του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας. έλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξειδικευμένες εξετάσεις.

http://alithia.com.cy/koinonia/item/13783-%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF-33%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%82.html 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ