2013-06-05 10:54:08
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΙΣΑ... ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει σήμερα (15.00) τη συνεργασία του με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Πιερ Ισά, οι οποίοι όπως ανακοινώθηκε αναλαμβάνουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας σε οργανωτικό και μεταγραφικό επίπεδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κριστιάν Καρεμπέ θα αναλύσουν το πλάνο αυτής της συνεργασίας και τη σημασία της παρουσίας του Γάλλου σταρ στη διεθνή εκπροσώπηση του συλλόγου αλλά και στον τομέα των συμβουλών του για τη γενικότερη στρατηγική του. Ο Πιερ Ισά θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή με την εμπειρία του στα μεταγραφικά θέματα και θα είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα, ενώ θα συνεργαστεί με τον Χουάνχο Λορένθο στον τομέα του σκάουτινγκ.

Η πρόσληψη των Καρεμπέ και Ισά είναι λογικό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πέραν της ισπανικής, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ακόμη περισσότερο στη γαλλική μεταγραφική αγορά. Ήδη ακούγεται το όνομα του 27χρονου μέσου της Άστον Βίλα Σαρλ Ενζόγμπια, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τον αγγλικό σύλλογο που είχε δώσει προ διετίας 9,5 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει.


Ο Ισά είχε συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές του Μοντέστο και του Πίνο, οπότε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπάρχουν σενάρια ότι θα επανεξεταστεί το θέμα της παραμονής των δύο παικτών. Με τον Ισά έγιναν οι πρόσφατες συζητήσεις του Ολυμπιακού για τον Γιοάν Μολό, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην Φούλαμ που έχει κάνει πρόταση στη Νανσί.

Οι στόχοι του Ολυμπιακού στην Ισπανία παραμένουν ανοιχτοί, με τον Μίτσελ να περιμένει την απόφαση του Γιοάν Βερδού, να έχει πάντα στο στόχαστρο τον Μιγκέλ Τόρες ο οποίος είναι προς πώληση από την Χετάφε, αλλά και να ελπίζει ότι ακόμη δεν είναι τελειωμένο το θέμα του Πέδρο Λεόν όσο δεν επισημοποιείται η αγορά του από την Χετάφε.

Όπως υπό συνεχή εξέταση είναι και η περίπτωση του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, εφόσον ο Βόσνιος εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του από την ομάδα της Κίνας.

Για γκολκίπερ συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον Αργεντίνο Κριστιάν Αλβάρες της Εσπανιόλ, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ